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COCKTAIL

Ben reed cool cocktails introduction

INTRODUCTION(소개입니다.)

The 'cocktail hour' is that special time in the early evening when cocktails always seem particularly appropriate,but of course they can also be absolutely right at any other hour of the day.Between the restorative mild-morning Bloody  Mary and the relaxing,late-night Brandy Alexander there are hundreds of great drinks just perpect for the right mood,the right time and the right place.

the modern cocktail can be tailored to fit the mood of the moment

Ever since I discovered the pleasures of making the perpect cocktail to fit the mood,the time and the place,whether for my friends or as a professional bartender,I have been on a mission to tempt people away from the tired and tasted onto a more adventurous level of drinking promiscuity.
The classic cocktails still have an important place in the cocktail repertoire but many of them were created during thr time when Prohibition was in the place and bartenders had a limited range of ingredients at their disposal.Today the variety of spirits,liqueurs and aperitifs is vast,to say nothing of the huge array of mixers and fresh fruit that are available,so it's not surprising that there has been a resurgence of creativity over the past decade and that 
there is now a wonderful array of tempting drinks for any occasion.
Some are modern twists on old classics but many are completely new creations.
Modern-day cocktails may be fun or sophisticated,simple or exotic,a pick-me-up or a relaxer,the variety is as infinite as the possible occasions on which to drink them.
No one knows for certain when the cocktail first appeared but it was during the jazz age of the 20th century that it reached its peak of fame.
Paradoxically,it was the inteoduction of Prohibition in the United States during the 1920s that gave birth to the 'cocktail age'.The banning of the sale of alcohol gave rise to a very lucrative trade in smuggled alcohol and later to a well-organized industry of illegal still.Most of the resulting liquor was dreadful,so using it in cocktails was the only way to make it palateable 
(as well as being a way of disguising its existence from the police).
Nevertheless,despite this dubious period,the cocktail had found its place in history.It later crossed the Atlantic,where,at the Savoy Hotel in London,it was elevated to the heights of decadent sophistication.
After a period in the doldrums,the popularity of the cocktail has grown again and bartenders have moved it into the century.The modern-day cocktail can be tailored for those who like to buy bespoke.Whether you are ordering at a bar or mixing drinks for your friends at home,
I think you will find plenty of exciting,new ideas here.
Cocktails don't have to be complicated-often the simplest ideas work best,especially 
when the balance of flavours is just right.
I have included cocktails for intimate moments,pre- and after other occasions,
so be adventurous,explore the endless possibilities and have fun.


[변역입니다.]

소개입니다.


'칵테일 시간은'이른 저녁에 특별한 시간이 칵테일은 항상 특히 적절한 보일 때, 그러나 물론 
그들은 또한 말, 블러디 메리 day.Between의 회복 가벼운 아침 다른 시간과 휴식에 절대적으로 옳을 수 있다는 것입니다 -nig​​ht 브랜디 알렉산더는 좋은 음료 수백 딱 맞는 분위기,
적절한 시간과 적절한 장소에 대한 perpect있다.

현대 칵테일 순간의 분위기에 맞게 맞출 수 있습니다

나는 기분, 시간과 장소에 맞게 perpect 칵테일을 만들기의 즐거움을 발견 한 이래 내 친구 또는 전문 바텐더 등의 여부, 나는 피곤 떨어져 사람들을 유혹하는 임무에 있었고,
더에 맛 보았습니다 음주 성행위의 모험 수준입니다.
클래식 칵테일은 여​​전히​​ 칵테일 레퍼토리에서 중요한 위치를 가지고 있지만 금지는 위치에 바텐더가 disposal.Today에 영혼, 리큐어와 전주의 다양한 광대를 성분의 제한된 범위를했을 때 그들 중 많은 사람들이 THR 시간 동안 생성 된 믹서 및 사용할 수있는 신선한 과일의 거대한 배열 말할 것도없고, 그래서 지난 10 년 동안 것을 창의력의 부활이되었다는 놀라운 일이 아니다합니다
어떤 행사에 대한 음료를 유혹의 훌륭한 배열은 지금있다.
일부는 옛 고전에 현대 왜곡하지만 대부분은 완전히 새로운 작품이다.
에 가능한 경우이를 마시으로 현대 칵테일 재미 또는 정교한, 단순 또는 이국적인 수 있으며, 
픽업 나를 업 또는 이완제는 다양성은 무한하다.
칵테일이 처음 등장하지만 그것은 명성의 절정에 도달 한 20 세기의 재즈 시대 때 
아무도 확실히 알지 못한다.
역설적으로, 그것은 밀수 알코올 나중에 잘 조직 된 산업에 매우 유리한 무역에 상승했다 알코올의 판매의 금지 '칵테일 age'.The을 낳은 1920 년대 미국의 금주법의 inteoduction이었다 그 결과 주류의 불법 still.Most이, 무서운 그래서 칵테일에있는 유일한 방법은 그것을했다 사용하는 것은 palateable 만들려면
(물론 경찰에서 자신의 존재를 위장하는 방법 인 것으로).
그럼에도 불구하고,이 반신 반의 기간에도 불구하고, 칵테일 나중에 런던의 사보이 호텔에서, 그것은 퇴폐적 인 세련의 높이로 상승시키고, 대서양을 건너 history.It에 그 장소를 발견했다.
침체의 기간 후에, 칵테일의 인기는 다시 성장하고 바텐더는 음료를 술집에서 주문 또는 혼합되어 bespoke.Whether 사고 싶은 분들을 위해 맞춤형 할 수 century.The 현대 칵테일로 이동 
한 집에서 당신의 친구,
난 당신이 여기에 흥미로운 새로운 아이디어를 많이 찾을 것이라 생각합니다.
칵테일 특히, 복잡-자주 할 수있는 간단한 아이디어가 잘 작동하지 않는다
맛의 균형은 바로 때.
나는, 사전 친밀한 순간과 다른 경우 후 칵테일을 포함했다
그래서, 모험 끝없는 가능성을 탐구하고 재미가있다.
  

[ben reed cool cocktails]



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