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COCKTAIL/Wear

Bar Ware_a few accessories

the must-have equipment

You will probably find that 

you already have all the equipment you needs
 
to make cocktails in your own kitchen.

But if you want to create the right atmosphere
 
for your guests
 
and mix cocktails with 

a little more style,
 
it's worth getting a few accessories.


Measure

The first thing any aspiring bartender 

shoud acquire is a measure.

Too many professional bartenders regard the jigger 

as a tool for the novice - their guesswork

 results in many delicate cocktails being ruined.

One of the most inspiring sights of 

my bartending career was sitting 

at the Mezzanine Bar at Quaglino's watching 

the slickest bar team in London as they entertained,

served, charmed and consoled 

the clientele (in that order), measuring every drink, 

cocktail or otherwise.

The useful modern 

dual-measure jigger measures both 50ml
 
and 25ml (a double and a single measure).


Shaker

The shaker is the second 

most important piece of 

equipment for a bartender.

The Boston shaker, half stainless steel,

half glass,is my preference 

and great for a stylish performance,

but the more orthodox shaker 

with the inbuilt strainer 

and twist-off cap works equally well.


Barspoon

The barspoon, with its long spiralling handle,

is useful for stirring drinks and 

the gentle pouring required for layered drinks.

The 'wrong', flat end can be used 

for muddling or crushing herbs,etc.


Bartender's Friend

The bartender's friend 

is a useful implement that 

removes corks and bottle caps and opens cans.


Muddler

A muddler is a wooden pestle for mixing 

or crushing sugar cubes, 

limes and herbs,etc.


Mixing Glass

A mixing glass with strainer is used 

for making drinks that are stirred, not shaken.

Other useful but not essential accessories are 

an ice bucket, 

ice tongs and a citrus squeezer.
     

[ben reed cool cocktails]



가지고 해야 할 장비

당신은 아마 당신은 이미 모든 장비 

당신의 필요를 발견 할 것이다

자신의 부엌에서 칵테일을 확인합니다.

하지만 당신은 당신의 손님에 

맞는 분위기를 만들려면

그리고, 조금 더 스타일 칵테일을 혼합

그것은 몇 가지 액세서리를 점점 가치가있다.


메져 컵

어떤 야심 찬 바텐더 취득 갈까요 

가장 먼저하는 일이 measure. 

많은 전문 바텐더가 

초보자를위한 도구로 호감을 생각입니다
 
- 내 바텐 딩 경력의 가장 고무적인 명소의 

ruined.One 되는 많은 섬세한 칵테일에서 

자신의 추측 결과 상기 앉아 Quaglino의 

그들은, 즐겁게 봉사, 매혹과 (순서대로)이
 
고객을 위문로, 런던에서 

가장 매끄러운 바 팀을보고 모든 

음료, 칵테일을 측정하거나에서 메 자닌 바.

유용한 현대 듀얼 측정 

호감 조치를 모두 50ML및 

25 ㎖ (이중 단일 측정).


셰이커

진탕은 바텐더 보스턴 쉐이커 

장비의 두 번째로 중요한 조각이다, 

반 스테인레스 스틸, 반 유리, 

내 취향과 큰 세련된 성능,하지만 

붙박이 여과기 및 트위스트 오프 캡 

작품에 더 정통 통입니다 동일하게.


바 스푼

barspoon는 긴 나선형 핸들 등 

뒤범벅 또는 분쇄 허브, 

사용할 수 있습니다 계층 drinks.The 

'잘못', 플랫 엔드에 필요한 

쏟아져 교반 음료와 부드러운 유용합니다.


바텐더의 친구

바텐더의 친구가 유용는 

그 마개와 병 뚜껑을 제거하고 

캔을 엽니 다 구현입니다.


머들러

muddler 혼합 또는 

설탕 큐브, 라임, 허브, 분쇄 나무 갈리고있다.


믹싱글라스

여과기와 혼합 유리하지 교반 

진탕 술을 만드는 데 사용됩니다.


다른 유용하고 필수적인 액세서리는
 
얼음통, 얼음 집게와 스퀴져 등이 있습니다.

             

[ben reed cool cocktails]



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